2 Brothers on the 4th Floor

Twee gouden platen voor 2 Brothers

2 Brothers On The 4th Floor zijn EXCLUSIEF te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen. Voor boekingen: 073-5219151 of info@janvis.nl. 



2 Brothers On The 4th Floor viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. In 1990 legde de broers Martin & Bobby Boer, in hun appartement op de 4e verdieping in Utrecht, de laatste hand aan 'Can't Help Myself', het nummer werd internationaal een hit en was de aftrap voor een fantastisch decennium aan hits waaronder 'Never Alone', 'Dreams', 'Come Take My Hand', 'There's A Key', 'Mirror Of Love' en veel meer. In totaal scoorde de act maar liefst 10 top 10 hits in Nederland en ontvangt internationaal 3 gouden platen, 2 platina platen en talloze awards.

CNR Entertainment, de voormalige platenmaatschappij van de legendarische 90's act, greep deze gelegenheid aan om, uit handen van Carlo en Irene, 2 gouden platen te overhandigen aan 2 Brothers On The 4th Floor ft. Des'Ray en D-Rock voor de albums 'Dreams' en '2'. Onlangs bracht CNR Entertainment een digitale 'Beste Of' van 2 Brothers On The 4th Floor uit via iTunes.

Momenteel wordt er gewerkt aan een internationale tour van 2 Brothers On The 4th Floor voor het komende jaar. Voor 2011 staan al diverse shows gepland in o.a. Chili, Noorwegen, Canada, Italië en Tsjechië. De kick of van de internationale tour zal plaatsvinden tijdens 'I Love The 90's' in de Ethias Arena te Hasselt op 9 april 2011.

Vanwege de grote belangstelling naar de ontwikkelingen rondom de 2 Brothers lanceerde de act in juni hun nieuwe website: www.2brothersonthe4thfloor.nl. Door de toename van vragen over o.a. de internationale tour, nieuwe releases en toekomstige shows is er een website ontwikkeld die fans en media dichter bij de populaire act brengt.

Bron: Jan Vis

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2000 Wonderful Feeling Watch
1999 Living In Cyberspace Watch
1999 Heaven Is Here Watch
1998 The Sun Will Be Shining Watch
1998 Do You Know? Watch
1997 I'm Thinkin' Of U Watch
1997 One Day Watch
1996 There's A Key Watch
1996 Mirror Of Love Watch
1996 Fairytales Watch
1995 Come Take My Hand Watch
1995 Fly (Through The Starry Night) Watch
1994 Let Me Be Free Watch
1994 Dreams (Will Come Alive) Watch
1993 Never Alone Watch
1991 Can't Help Myself Watch
1991 Turn Da Music Up Watch