Klubbheads

Nieuw en exclusief bij Jan Vis: Klubbheads

Klubbheads zijn EXCLUSIEF te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen: 073-5219151 of info@janvis.nl. Voor boekingen en prijzen van Klubbheads!



Vanaf heden is Klubbheads exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen!

Klubbheads is een wereldberoemd DJ/producer collectief dat in eind jaren ‘90 en begin jaren '00 furore maakte met verschillende internationale top 10 hits! Denk hierbij aan 'Klubbhopping', 'Discohopping', 'Kickin Hard', 'Turn Up The Bass', 'Hiphopping' en 'Here We Go'.

Nu de jaren 90 parties helemaal hot en hip zijn, mogen de Klubbheads natuurlijk niet ontbreken op deze 90's event! Klubbheads leveren een dynamische show met DJ en MC, waarin alle bekende Klubbheads-hits en 'dansvloerbommen' uit die tijd de revue passeren.

Bron: Jan Vis

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2005 The Dancefloor (DJ Boozywoozy)  
2005 Say Say Say (Hi Tack) Watch
2004 Klubbslang Watch
2004 Life Is Music (DJ Boozywoozy)  
2003 I Wanna Fly (DJ Boozywoozy)  
2003 Raise Ya Hands Up (Uh Oh) (DJ ..  
2003 Somebody Skreem!  
2002 Jumpin' Around (DJ Boozyw..  
2002 One More Try (DJ Boozywoozy)  
2002 Party Affair (DJ Boozywoozy) Watch
2002 E (Drunkenmunky) Watch
2002 Let The Party Begin Watch
2001 Hiphopping Watch
2001 Here We Go Watch
2000 Big Bass Bomb Watch
2000 Turn Up The Bass Watch
1998 Kickin' Hard Watch
1998 Raise Your Hands Watch
1998 Release The Pressure Watch
1997 Discohopping Watch
1996 Klubbhopping Watch