Nick & Simon

Extra concerten Nick & Simon

Nick & Simon hebben besloten om hun 'Overal'-tour uit te breiden met vier extra concerten. Na een succesvolle afsluiting van hun livetour in Ahoy bleven de fans jengelen om kaartjes.

En Nick en Simon zijn de beroerdsten niet, zo blijkt. Speciaal voor alle liefhebbers komen ze nog een keer optreden in Leeuwarden (21 november), Enschede (27 november), Den Bosch (19 december) en Goes (16 januari).

Voor alle fans die na dit gulle gebaar nog steeds niet genoeg van het duo kunnen krijgen, wordt er in november een dvd uitgegeven. Op het schijfje staat een videoregistratie van een van de shows in de Rotterdamse Ahoy.

Bron: RTL Boulevard

 

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2014 Dans Heel Dicht Bij Mij Watch
2013 Best Time Of The Year Watch
2013 Geluksmoment  
2013 Julia Watch
2012 Ze Lijkt Net Niet Op Jou Watch
2012 Alles Overwinnen Watch
2012 Vrij Watch
2011 Kijk Me Na (Keizer & De Mu.. Watch
2011 Bij Je Zijn Watch
2011 Wijzer (Dan Je Was) Watch
2011 Sterker Nu Dan Ooit (Nick &.. Watch
2011 Een Zomer Lang Watch
2010 Vlinders Watch
2010 Een Nieuwe Dag Watch
2009 Het Masker / Santa's Part.. Watch
2009 Lippen Op De Mijne Watch
2009 De Dag Dat Alles Beter Is Watch
2009 Vallende Sterren Watch
2008 Hoe lang? Watch
2008 Rosanne Watch
2007 Pak maar m'n hand Watch
2007 Kijk omhoog Watch
2007 Herwinnen Watch
2006 Steeds Weer Watch
2006 Verloren Watch
2006 Vaarwel verleden Watch
2006 De Soldaat Watch