Nielson

BLOF en Nielson in duet voor titelsong

Nielson boeken bij Jan Vis. Voor boekingen van Nielson zit u goed bij Jan Vis artiesten en evenementen: 073-5219151 of info@janvis.nl.De band BLØF en zanger Nielson hebben samen de titelsong gemaakt voor de Nederlandse film Mannenharten. Het nummer en de bijbehorende clip komen later deze maand uit.

Peter Slager, de bassist van BLØF, is blij met de plaat Mannenharten. "Het was niet de eerste keer dat we de titelsong voor een speelfilm mochten schrijven, toch was deze weer heel anders."

"De samenwerking met Nielson was voor ons heel verfrissend en inspirerend, en heeft een titelsong opgeleverd die we zonder elkaar vermoedelijk nooit gemaakt zouden hebben", aldus Slager.

Ook Nielson is trots op de plaat. "Voor mij is het helemaal nieuw en superspannend om ons lied straks aan het eind van zo’n grote film in een bioscoopzaal te horen."

In de film spelen veel bekende acteurs zoals Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan, Teun Kuilboer, Katja Herbers, Fabian Jansen, Hadewych Minis, Jon van Eerd, Liliana de Vries en Sanne Vogel.

De film is vanaf 28 november 2013 in de bioscoop te zien.

Bron: Nu.nl/muziek

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2014 Kop In Het Zand Watch
2013 Zo Kan Het Dus Ook Watch
2013 Hoe (& Miss Montreal) Watch
2013 Mannenharten (Blof & Niels..  
2012 Beauty & De Brains Watch