Night of the Playmates

Playmate Meike Schulte boos om campagne

Night Of The Playmates boeken? Jan Vis verzorgt de exclusieve boekingen van de Playmates. Informeer naar prijs en beschikbaarheid. Meike Schulte is boos dat een campagne waar zij afgelopen jaar aan meewerkte nu zonder toestemming door een lokale politieke partij wordt gebruikt.

De Playmate van het Jaar 2007 is net terug van haar reis naar Oeganda, waar zij verbleef voor ontwikkelingshulp projecten, en werd meteen geconfronteerd met het ‘hergebruik' van de campagne. De lokale partij Sociaal Delfzijl adverteert met een verkiezingsposter waarop de borsten van Meike staan afgebeeld die deels zijn afgedekt met twee stemvakjes. De kiezer wordt gevraagd wat hij liever stemt: links of rechts? Deze poster is afgelopen jaar in opdracht van de Belgische uitgever de Vrije Pers en zorgde voor de nodige oproer bij onze zuiderburen.

"Naast het feit dat zowel de opdrachtgever als ik van niks weten wens ik niet te worden misbruikt door een lokaal politiek suffertje dat niet eens in staat is om zelf een campagne kan bedenken. Zowel De Vrije Pers als ik gaan juridische stappen ondernemen en laat duidelijk zijn dat ik hier niks mee te maken heb of wil hebben" aldus Meike Schulte.

Bron: Playground Agency

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

Geen hits gevonden voor Night of the Playmates