Night of the Playmates

Playmates zoeken nieuwe collega's

De Nederlandse Playmates gaan op zoek naar nieuwe collega's. De komende maanden organiseren de mooie modellen een aantal feesten onder de naam Night at the Mansion waar wordt gezocht naar nieuw talent dat in aanmerking kan komen voor een testshoot.

"We worden op onze feesten erg vaak aangesproken door meiden die graag Playmate willen worden", vertelt Playmate van het Jaar Mai-Lan. "Daarom zijn tijdens onze komende feesten fotografen en casting-directors aanwezig. Iedereen kan zich daar sowieso inschrijven bij Dutch Casting, maar de meiden die volgens ons in aanmerking komen brengen we in contact met Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk. Hij mag dan bepalen wie voor een testshoot worden uitgenodigd want het is zijn blad. Maar een aanbeveling kan werken. Jan is trouwens op ons komende Night at the Mansion op 24 april in Club Rex in Hilversum aanwezig dus je weet maar nooit", lacht de succesvolle Playmate.

Sexy Mai-Lan weet als geen ander wat er allemaal kan gebeuren als je Playmate wordt. Nadat de 21-jarige zich voor de lol had opgegeven, werd ze tot haar eigen verbazing uitgenodigd voor een reportage in Playboy, logeerde zij een week in The Mansion Los Angeles om onder toeziend oog van Hugh Hefner aan een wereldwijde shoot te werken én kreeg zij als Playmate van het Jaar een contract bij Playground Agency, het exclusieve Playmate Management. Het volgende feest van de Playmates wordt gehost door Mai-Lan en haar collega Dorien Rose.

Bron: Telegraaf.nl/prive

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

Geen hits gevonden voor Night of the Playmates