Rob De Nijs

Rob de Nijs: Eindelijk Rock & Roll

Rob de Nijs boeken. Voor boekingen van Rob de Nijs zit u goed bij Jan Vis: dé bron van artiesten. Contact informatie: 073-5219151 / info@janvis.nl.



Rob de Nijs heeft het nummer 'Nog Steeds Geen Rock & Roll' van het album 'Eindelijk Vrij' geinspireerd op zijn eigen leven. Dit meldt de zanger dinsdag in De Wereld Draait Door. Het nummer is geschreven door producer Daniël Lohues.

Daniël vertelt: "Rob had mij in Amerika een deel van zijn leven verteld en het kwam er op neer dat hij voor alles al eens beticht was, maar nog nooit voor Rock & Roll. Ik vond dat ik daar een nummer over moest schrijven, en die was de volgende dag al af."

Rob de Nijs vond het nummer meteen erg goed maar vertelt dat het wel met een knipoog genomen moet worden. "Ik heb hem inderdaad verteld dat ik nooit voor Rock & Roll bestempeld ben en daar zit enige ernst in, maar het is niet iets waar ik mee zat. En dit is toch wel een lekker Rock & Roll nummer geworden."

Bron: NLtracks

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2008 Wieringerwaard  
2007 Een melodie  
2005 Inch Allah  
2005 Arme ziel  
2005 Winter Wonderland  
2004 Deze zee  
1998 Zo Zal Het Zijn  
1996 Banger Hart  
1994 Iets Van Een Wonder/Natte Kers..  
1989 Duet (Ik Hou Alleen Van Jou)  
1986 Ontmoeting  
1985 Alles Wat Ademt  
1981 Dat Is Alles  
1981 Zonder Jou  
1981 Zonder Jou  
1980 Zondag  
1977 Het Werd Zomer  
1976 Zet Een Kaars Voor Je Raam  
1975 Malle Babbe  
1974 Mirella  
1973 Jan Klaassen De Trompetter  
1973 Dag Zuster Ursula  
1966 Anna Paulowna