Paul Poulissen Combo

Het Paul Poulissen Combo is een “combinatie van wilskracht en ambitie”…….

Paul Poulissen Combo is een combinatie van professionele muzikanten die ieder afzonderlijk hun sporen reeds lang hebben verdiend in de wereld van het allround entertainment.
Het combo ontwikkelde zich tot een van de meest geboekte, en populairste allround bands. Zij zijn zowel in staat om een goede achtergrond te verzorgen als een gevarieerd publiek tot dansen te bewegen. Het combo is niet alleen flexibel qua repertoire maar ook qua bezetting. In overleg met de opdrachtgever kan een bezetting worden geformeerd die kan variëren van tweemansformatie tot volledige 10-mans partyband.

Paul Poulissen op piano/ keyboards. Deze bekende pianist geniet bekendheid als dirigent van het AVRO’s Kinderkoor en als presentator van een wekelijks radioprogramma. Paul is jaren actief geweest als voorzitter van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond. Paul geldt als één van Nederlands beste en meest populaire pianisten/ entertainers.

Frank Gort al jarenlang de zanger/bassist naast Paul Poulissen. Een ruime ervaring als sessiemuzikant rijk, en regelmatig freelancer bij verschillende groepen, ontmoette hij vele goede musici.

Fred Leeflang op altsax, een virtuoos op zijn instrument. Fred was solist en sectieblazer bij het VARA dansorkest en is een vooraanstaande persoonlijkheid in de Jazzwereld.

Rindert Meyer op piano/keyboards. Rindert is eveneens al jarenlang als docent verbonden aan het Hilversums conservatorium, tegenwoordig Het Conservatorium van Amsterdam.

Hans v.d. Schaft op slagwerk. Hans is een routinier in het circuit van de lichte muziek en tevens docent aan de Zeister Muziekschool.

Nathalie Masclé is de zangeres van de band, indien dit van toepassing is.

En vele anderen……

Het combo is voor alle gelegenheden inzetbaar, zij spelen gevarieerd repertoire, Licht, Klassiek, Pop, Jazz, Blues, Funk, Easy Listening, Swing, wat spelen ze eigenlijk niet?