Night of the Playmates

Sinds de succesvolste Nederlandse Playmates zich hebben verenigd in hun eigen management Playground Agency is het succes daar. Met een overweldigende aandacht van de media zijn de Playmates definitief doorgebroken en zijn ze graag geziene gasten op diverse feesten en partijen. Maar ook hun diverse carrières gaan als een komeet en naast een flink aantal covers van bladen als Playboy, Maxim en Panorama duiken de Playmates op in verschillende series, campagnes en speelfilms. Spraakmakend was ook de Radio 538 actie Date een Playmate, die wegens groot succes werd herhaald.

Naar aanleiding van het succes van de Playmates besloot Playboy om in juni 2007 een speciale Playmate Collectors Edition op de markt te brengen, die dan ook bijzonder goed werd verkocht. Ook de eigen feesten van de Playmates zijn een veelbesproken onderwerp in de media, zeker nadat bekend werd dat zij hun eigen locatie hebben die de Playground Lounge wordt genoemd. Veel grote sterren zijn graag aanwezig op deze exclusieve partijtjes en camera's van o.a. RTL Boulevard, Shownieuws en De Telegraaf maken met regelmaat een verslag over het leven en activiteiten van de Playmates.

De Playmates brengen met hun aanwezigheid de glitter en glamour met zich mee en zijn exclusief bij Jan Vis te boeken. Bezoekers kunnen uitgebreid met Nederlands populairste covermodellen op de foto, wat als een waardevol aandenken uit uw gelegenheid vaak een mooi plekje aan de muur krijgt. Met onder meer de Playmates van het Jaar zijn de Playmates solo, als duo of als groep te boeken.

Beschikbare Playmates:

Mai-Lan – Playmate van het Jaar 2006
Marcella Nihof – Playmate van het Jaar 2006 / covergirl Playmate Special
Dorien Rose – Playmate van het Jaar 2004 / TMF
Carlijn Carter – Playmate juni 2006