Andrew Melia boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Illusionist en mentalist van internationale klasse. Zijn ongeëvenaarde performance gaat voorbij ieders voorstellingsvermogen. Andrew Melia betovert, charmeert en choqueert uw gezelschap,tijdens een spectaculaire dinnershow, uw bedrijfsfeest of elk ander magisch moment. Inspirerend, innovatief, absoluut verbazingwekkend maar vooral hilarisch.

Andrew Melia heeft indrukwekkende prijzen op zijn naam staan. Met zijn jarenlange internationale ervaring is hij een aanwinst op elk evenement, magische productlancering, bedrijfsopening, jubileumfeest, of uw eigen speciale gelegenheid.

Andrew Melia is een veelzijdige magiër en is onder andere bekend als winnaar van 'De Nieuwe Uri Geller Show' op SBS6. Zijn talent en gave zijn multi-inzetbaar. Een stijlvolle act van tafel tot tafel tijdens een (gala)diner, een komisch optreden vanaf een podium, workshops voor jong- en oud.

 

Close-up Magic Show

Een stijlvolle act van tafel tot tafel. Tijdens uw (gala)diner, personeelsfeest, familie-uitje of vrienden gelegenheid begeeft Andrew Melia zich onder uw gasten. Interactie staat centraal. Deze vorm van magie spreekt iedereen aan.

Verbazingwekkend, vingervlug en hilarisch. Uw gasten tasten in het duister, ondanks dat ze er met hun neus bovenop zitten en zelf betrokken worden bij de Table Magic acts. De Close-up Magic Show van Andrew Melia is een waardevolle aanvulling, geschikt voor iedere gelegenheid.

 

Podium act met waanzinnige illusies en 'mindblowing' mentalisme, afgewisseld met Close-up Magic en Stand-up Magic (combinatie tussen humor, interactie en illusies).

Zijn ongeëvenaarde performance gaat voorbij ieders voorstellingsvermogen. Andrew Melia betovert, charmeert en choqueert uw gezelschap, tijdens zijn spectaculaire podium acts waar vrijwilligers uit uw gezelschap deel van uitmaken.

De centrale acts worden afgewisseld met vingervlugge Close-up Magic. Uw bedrijfsfeest of elk ander magisch moment wordt onvergetelijk met de Stage Illusion Shows van Andrew Melia.

 

Magic Dinner Show

Een avondvullend programma in uw eigen restaurant. Wij verzorgen een complete Dinner Show gevuld met Magisch cabaret. Gasten kunnen bijvoorbeeld op inschrijving deelnemen aan het Theater-diner. Bij de Magic Dinner Show van Andrew Melia ontvangt u promotiemateriaal zoals Posters, Flyers en Interpromotie.

Inspirerend, innovatief, absoluut verbazingwekkend maar vooral hilarisch. Een Dinner Show met alles wat Andrew Melia te bieden heeft. Tijdens een heerlijk diner geniet uw gezelschap van magie, mentalisme en illusionisme van internationale klasse. Deze Dinner Show is zowel voor bedrijfsevenementen beschikbaar, als uit te kopen voor theaters en restaurants.

2016 Showreel / Promo
2013 Showreel / Promo
2012 Andrew Melia bij Beat The Best

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten