Chimene van Oosterhout boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Voordat Chimène bekend werd, was zij communication manager bij diverse bedrijven. Bij toeval belandde ze in het televisiewereldje, waar zij vooral bekend werd door haar werk als omroepster bij Tros en Veronica. Daarnaast heeft Chimène in verschillende bekende series gespeeld. Zo was zij onder meer te bewonderen in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Oppassen' en 'Onderweg Naar Morgen'.

Van acteren naar presenteren: Chimène heeft inmiddels al de nodige televisie-ervaring op zak. Ze presenteerde 'City Report' en tevens was zij te bewonderen als Angel in het programma 'Gordon's Angels'. Naast haar omroepwerkzaamheden bij Yorin heeft deze bruine krullenbol ook het stoere motormagazine 'Motor TV' gepresenteerd. Daarnaast was ze ook te zien in 'Yorin Travel'.

Chimène is duidelijk iemand die niet van stilzitten houdt. Haar hobby's zijn onder andere sporten, koken, lezen, motorrijden en reizen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, studeert deze veelzijdige dame in haar vrije tijd ook nog eens Psychologie.

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten