Co Stompe boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Co Stompé is zonder enige twijfel één van de populairste darters van Europa!

In januari 2000 bereikte hij mijlpaal. Voor het eerst in zijn loopbaan behaalde hij de halve finale van de toenmalige Embassy (tegenwoordig The Lake Side), het meest prestigieuze dartstoernooi ter wereld. Het zou niet zijn laatste succes blijken. Al snel zou de Amsterdamse trambestuurder ervoor kiezen full time darter te worden. Co Stompé behoort inmiddels al jaren tot de internationale dartstop.

Co is te boeken voor workshops. Je kunt je seminar, (bedrijfs)feest of teambuildingsevent leuker een aantrekkelijker maken door Co Stompé in te schakelen. Een unieke kans om uw klanten, collega's of gasten te verrassen. Samen met Co's vaste mastercaller, Jacques '180' Nieuwlaat, wordt elk evenement onvergetelijk.

Wanneer u Co boekt voor een clinic zijn diverse thema's mogelijk.
- Teambuilding
- Werken in een organisatie is precisiewerk
- Pure ontspanning
- Relatiemarketing
- Uiteraard is het goed mogelijk gewoon een lesje darten te krijgen

Co is ervaren in dit soort arrangementen en weet bij ieder soort publiek de juiste snaar te raken. Tussen de bedrijven door manifesteert Stompé zich als een gangmaker. Hij is altijd in voor een grap of een leuke opmerking en heeft daarom de lachers op zijn hand. Het maakt van hem een graag geziene gast, die nooit zijn fans in de steek zal laten, en altijd voor iedereen een woordje over heeft.

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons