FF DIMME

FF DIMME is een party/coverband met een hoog entertainment-gehalte die, oplopend van een kleine 2-mans formatie tot een grote 11-mans formatie, geboekt kan worden.

Hoe de bandsamenstelling eruit komt te zien bepaald u als opdrachtgever. U mag zelf namelijk de band samenstellen. Afhankelijk van de setting, doelgroep en het beschikbare budget waarvoor entertainment nodig is bepaalt u zelf wat de beste optie voor u is.

FF DIMME is samengesteld uit beroepsmuzikanten die weten hoe ze feestje moeten bouwen en hun sporen in de muziekbranche allemaal al verdiend hebben. Wat het repertoire van de avond zal zijn wordt bepaald door het publiek. FF DIMME speelt heel erg in op de wensen en de verzoekjes vanuit het publiek. Kortom FF DIMME is feest gegarandeerd. De afwisseling, de interactie met het publiek en hun doldwaze muziekquiz die ze spelen met het publiek maakt FF DIMME een top party/feest band!

Wat opdrachtgevers over ons zeggen:

IGO-POST BV
“Top kwaliteit, breed repertoire, leuke gasten, goede interactie met publiek, opbouwend tot super knalfeest! Voor herhaling vatbaar!”

PSV Eindhoven
FF DIMME, speelde telkens een super wedstrijd in de derde helft en ging iedere keer met 3 punten op zak naar huis! Kampioensmateriaal!

Tien Events
“Geweldige sfeervolle band die ons feest omgetoverd hebben tot een ware beleving! Super voor een breed publiek, maar vooral top is de interactie met het publiek. Kortom: een aanrader!”

Restaurant De Burgemeester van Dieren
“De 3 mans bezetting van FF DIMME maakte van deze culinaire avond voor de gasten een waar feestje. Klein en intiem en sfeervol tijdens het eten en daarna het dak eraf tijdens de borrel. Fantastisch! 

FF DIMME

FF DIMME

FF DIMME

2017 FF DIMME
2015 Promo 3 persoonssetting
2015 Promo 6 persoonssetting
2015 Promo 8 persoonssetting

FF DIMME

FF DIMME

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 73 521 91 51

E info@janvis.nl

Zoek artiesten