Joey Hartkamp

Wanneer er een gezellig Hollands feest gebouwd moet worden dan ben je bij Joey Hartkamp aan het juiste adres!  De goedlachse Volkszanger weet altijd de sfeer erin te krijgen met  zijn hoge energie en enthousiasme en met bekende kroegen en feesthits. Dit liet hij eerder al zien op diverse podia zoals Het Mega Piraten Festijn, Dutch Valley, Muziekfeest op het Plein maar ook in vele kroegen door heel het land.

 

Zijn carrière startte officieel in maart 2013 toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van SBS6. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd om live bij ‘De Wereld Draait Door’ op te treden voor miljoenen kijkers.

 

Inmiddels timmert de zanger flink aan de weg en weet hij ook met zijn eigen liedjes  voor feest te zorgen. Met zijn singles ‘Hoor Je M’n Hart’, ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Ale Ale Ale’ scoorde hij Top 3 noteringen in de Nederlandstalige hitlijsten. Het is niet voor niets dat Joey in 2017 een Buma NL Award in ontvangst mocht nemen als ‘Grootste Talent’.

 


Wist je dat...

Joey Hartkamp

Joey Hartkamp

Joey Hartkamp

2020 Hoor Je M'n Hart
2018 Ale Ale Ale
2017 Ik Vind Je Sexy
2016 Dans Met Me Mee

Joey Hartkamp

Plaats een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijzen en verder informatie omtrent de aangevraagde artiest(en). Na het contact kunnen wij, indien gewenst, een optie voor u plaatsen zodat u er nog even over kunt nadenken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de artiest te boeken. Komt u er niet aan uit? Neem gerust contact met ons op!

Joey Hartkamp
 

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten