Mad’House

De grootste hit van Mad’house was zonder twijfel 'Like A Prayer', een cover van Madonna, welke meer dan 2 miljoen singles verkocht in Europa.

Het nummer domineerde destijds wekenlang alle dansvloeren ter wereld en was een dikke nummer 1-hit in vele landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! De plaat werd geproduceerd door 2 Franse producers en de Nederlandse zangeres en actrice Buse Unlu is de artiest. De toen 18-jarige Buse is van Turkse komaf en haar passie was en is nog steeds muziek en dans.

Na de single ‘Like A Prayer’ volgden nog enkele hits, zoals ‘Holiday’ en ‘Like A Virgin’ en Buse bracht ook nog een solo single uit, ‘Love 2Nite’ welke ook wereldwijd erg goed werd ontvangen. Het album ‘Absolutely Mad’ verkocht wereldwijd ruim 750.000 exemplaren!

Na de piek van het album en alle drukte van optredens in alle hoeken van de wereld, koos Buse voor haar gezin en de opvoeding van haar kinderen. Na bijna 20 jaar later, besloot Buse om Mad’house weer op de kaart te zetten met een spetterende live-show. De beste dansers zijn gecast en met een top-choreograaf is er een wervelend dansspektakel gemaakt van de grootste hits van Mad’house in een 30 minuten durende live-show!

The music was hot in the 80’s, big in the 90’s, extremely popular in the 00’s and still a huge item at present!

Now, get back into the groove with Mad’house!!


Wist je dat...

Mad’House

Mad’House

Mad’House

2002 Like a Prayer
2002 Like a Virgin
2002 Holiday
2002 La Isla Bonita
2002 Open Your Heart
2002 Into the Groove

Mad’House

Mad’House

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 73 521 91 51

E info@janvis.nl

Zoek artiesten