Mylène en Rosanne boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Mylène & Rosanne zijn al op jonge leeftijd begonnen met zingen dansen en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical waarvoor zij in 2018 een Musical Award nominatie ontvingen als aanstormend talent.

Ook zijn de twee meiden bekend van het Kinderen voor Kinderen koor, waar zij verschillende nummers op hun naam hebben staan.

Junior Songfestival
Mylène & Rosanne, de eeneiige tweeling, heeft in 2013 het Junior Songfestival gewonnen met hun eigen geschreven liedje Double Me en hebben hiermee Nederland mogen vertegenwoordigen bij het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev. Het nummer gaat over henzelf en hoe het is om een eeneiige tweeling te zijn.

Als winnaressen hebben zij de Engelstalige versie van het gezamenlijke Junior Songfestival nummer “We Are the Future” mogen opnemen voor hun bezoek aan Oeganda voor Cordaid.

Nummer 1 hits
Daarna hebben zij vele nummer 1 hits gescoord Als eerste met hun liedje “Me & My Selfie” dat onafgebroken 60 weken in de KidsTop20 heeft gestaan. De video clip van Me & My Selfie heeft meer dan 17 miljoen views en wordt nog altijd heel goed bekeken. De nummer 1 hit “MooiBoy” is ook zeer populair onder de basisschooljeugd.

Daarna volgend 1000 Mooie wensen en Geluk Bij een ongeluk voor goede doelen als Make A Wish en Het Rode Kruis. Met Sister BFF stonden ze opnieuw lang en hoog genoteerd in de Kids Top 20. In samenwerking met RTL Tekeids Sint & Co, brachten zij Sinterklaasje Heb je Even uit.

Eind 2018 ontvingen Mylène & Rosanne een Kids Top 20 Award voor langst genoteerde nummer 1 hit voor hun nummer Summer Vibes. Ter ere van het 10 jarig bestaan van Efteling Kids Radio brachten zij het Nummer Music Is Magic uit.

Binnenkort komt hun nieuwe single Wanna Be You uit waarin de meiden weer een hele andere kant van zichzelf laten zien.

De videoclips van Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te zien op TV bij RTL TeleKids en staan in de RTL Telekids App. Natuurlijk staan alle videoclips ook op hun eigen YouTube-kanaal waarop zij ook regelmatig vlogs plaatsen

Acteren
Naast hun gezamenlijke carrière als zangeres zijn Mylène & Rosanne ook actief als actrice in tv-series en films. Zo was Mylene te zien in de TV Serie Meiden van de Herengracht (RTL), en samen waren zij te zien in de films Hotel de Grote L, Brugklas de Film  en 100% CoCo in New York en speelden zij rollen in onder meer SpangaS (NPO Zapp), en Brugklas (NPO Zapp).

Samen met K3 hebben zij in de liveshows “EYO” gestaan als de kleine Josje. De stemmen van Mylène & Rosanne zijn daarnaast ook te horen in talloze televisieseries en films.

Zo is Mylène o.a. de stem van Dawn is in de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn en was zij ook te horen in de bioscoopfilm “De Vijf En De Piratenschat ”. Rosanne is te horen in de film “The book of life” en talloze andere series zoals Annedroids (RTL Telekids) Ook spraken zij stemmen in voor Disney Films, de Dolle Tweeling film en Myra en Martha, de gezusters hamster voor de nieuwe Fabeltjes krant film en TV serie.

Optreden van Mylène & Rosanne
Mylène & Rosanne kunnen een optreden van ongeveer een half uur verzorgen. Zij brengen eigen repertoire en afhankelijk van de doelgroep, covers van bekende internationale artiesten.

Mylène & Rosanne houden er van om hun publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt en als het organisatorisch mogelijk is kan er zelfs een kleine groep met Mylène & Rosanne mee dansen op het podium.

Het optreden kan worden uitgebreid met een Meet & Greet van maximaal 20 minuten waarbij kinderen een handtekeningenkaart krijgen en met Mylène & Rosanne op de foto kunnen.

Een complete show aangevuld met een spetterende dans-act inclusief 4 tot 8 dansers behoort ook tot de mogelijkheden. Een optreden van Mylène & Rosanne is een feestje, dus zing en dans gezellig mee op de hits van Mylène & Rosanne.

Mylène & Rosanne kunnen ook geboekt worden voor een vlog- TikTok of dansworkshop.

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

2017 Sister BFF
2017 Geluk Bij Een Ongeluk
2017 Sinterklaasje Heb Je Even

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons