Sevn Alias boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Sevn Alias is de man van het moment. De rapper maakt rauwe, grimmige straatrap die overal in Nederland uit de auto's pompt en op de iPhones speelt, maar staat ook op alle belangrijke Nederlandse festivals en is de meest gehypete MC van het land. En terecht.

Sevn Alias werd 19 jaar geleden geboren in Amsterdam West, woont in Almere, representeert Rotterdam Airlines en rapt met Marokkaanse slang. Hij staat op tracks van o.a. Ali B, Hef en SBMG, maar is boven alles een waanzinnige solo-artiest die nietsontziende trap maakt zoals die ook in Atlanta wordt gemaakt, maar dan een tikkeltje eigenzinniger en donkerder.

Met zijn eerste mixtape Twenty Four Sevn en vooral banger Ma3lish brak Sevn Alias vorig jaar definitief door. Het nummer werd door het verzamelde Nederlandse hiphopjournaille gestemd tot de meest verdienstelijke pokoe van 2015, nog boven tracks van Fresku, Hef, Lil’Kleine en Ronnie Flex. Zijn sessie bij 101Barz werd ondertussen de aller-bestbekeken sessie ooit van het succesvolle hiphopplatform, en Rotjoch (101Barz) en Kees de Koning (Top Notch) noemen Sevn Alias nu al de beste rapper van het moment.

Maar dat was pas het begin: 2016 belooft echt het jaar van Sevn Alias te worden. Volgens VPRO 3voor12 was zijn show op Noorderslag het absolute hoogtepunt van het showcasefestival. Zijn tweede mixtape Twenty Four Sevn 2 is inmiddels al miljoenen keren gestreamed op Spotify en YouTube. En al die successen komt hij deze zomer live verzilveren met shows op zo’n beetje alle relevante popfestivals: van Paaspop tot Best Kept Secret en van Woo-Hah tot Lowlands. Hij zal de stages afbreken met die razendsnelle flow, dwingende podiumpresentatie en gruwelijke tracks en werkt ondertussen óók nog aan zijn debuutalbum.

 

Zijn debuutalbum “Trap Grammy” werd uitgebracht in 2016 en leverde hem een platinum plaat op voor de track “Turnen”. Dit succes werd gauw opgevolgd in 2017
door het ontvangen van een dubbel-platinum plaat voor zijn bijdrage aan de track “Tempo” en een dubbel-platinum plaat voor zijn bijdrage aan “Slapend Rijk” van
Boef. Naast zijn eigen platen en vanzelfsprekende samenwerkingen, kan Sevn Alias als geen ander zijn talent ook verlenen aan andere genres buiten HipHop. Zo heeft hij voor zijn featuring op pop nummer “One Night Stand” van B-Brave een drievoudig platinum plaat mogen ontvangen. 

 

Een toonaangevend voorbeeld van hoe Sevn Alias zich op projecten durft te storten die verassend en verfrissend zijn.

 

In 2017 zal hij wederom furore maken door meerdere projecten aan te vliegen. Zo zal hij deze zomer zijn hit “Gass” in het Engels in de UK uitbrengen met lokale rappers Sneakbo, Abra Cadabra, Jairzinho en Stefflon Don. Hoewel de internationale stap een lang gekoesterde wens is, zal hij ook trouw blijven aan zijn Nederlandse roots door het releasen van een Nederlandse EP “Precasso” en een album genaamd “Picasso" in het najaar.

 

Sevn Alias heeft zijn successen in een ongekende korte tijd weten op te bouwen en is zich bewust van het harde werken wat daar bij komt kijken. Hij durft als geenander risico’s te nemen door zichzelf uit te dagen.

 

Sevn Alias (1996) is een Nederlandse rapper van Antilliaanse en Surinaamse afkomst en woont in Almere waar hij schrijft en opneemt. 


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

2017 Tempo (Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef) 2
2017 Slapend rijk (Boef & Sevn Alias) 3
2016 One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias) 4
2016 Gass (Sevn Alias feat. Jason Futuristic, BKO & Jairzinho) 3

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons