Tjindjara

De in Amsterdam geboren Tjindjara (Metschendorp) zong en danste al vanaf de dag dat zij kon lopen. Haar ouders hadden al snel door dat zij talent had en schreven haar in voor balletlessen en stimuleerden en motiveerden haar later om haar weg te vinden in het muziekvak en zorgden ervoor dat zij op 11-jarige leeftijd begon op de dansacademie van Lucia Marthas waar zij all round werd opgeleid en behaalde in 2012 haar diploma.

In 2005 op 15-jarige leeftijd trok ze de stoute schoenen aan en deed mee aan het Junior Songfestival en behaalde een tweede plek.

Na de afronding van haar opleiding aan de Hogeschool Dansacademie van Lucia Marthas rolde Tjindjara al snel de muziek en theaterwereld in. Naast bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans, danste de knappe zangeres bij de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2013 was Ali B overdonderd door haar talent en nam haar onder zijn hoede in het TV-programma X-Factor.

Naast rollen in musicals als Dreamgirls en The Bodyguard, werkt Tjindjara aan haar eigen songs. Het zelf schrijven van tekst en muziek, net als haar grote voorbeeld Beyoncé. Over die toekomst is de nu 25-jarige entertainer heel positief. Over 5 jaar ziet zij zichzelf lekker, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, touren met haar eigen muziek. Maar ook mooie rollen in musicals die op haar pad komen slaat ze zeker niet af en een uitstap van musical naar de film- en TV wereld als actrice is maar heel klein en ook die kans wil ze met beide handen aangrijpen.

Eind september 2015 verscheen de single ‘Bad Habit’, een featuring op een track van Dirtcaps. De single werd naast Nederland uitgebracht in diverse landen. Bad Habits – Dirtcaps ft Tjindjara (

In maart 2017 verscheen haar eerste eigen single ‘Angel On The Streets’ met als special featuring rapper F1rstman.

In april 2017 ging de Nederlandse speelfilm ‘Voor Elkaar Gemaakt’ in première. Voor deze film maakte Tjindjara samen met DJ Lulleaux de titelsong :
https://www.vevo.com/watch/lulleaux/sitting-in-the-morning-sun-%28official-soundtrack-voor-elkaar-gemaakt%29/NLE801700091

YouTube Kanaal :
Facebook:
https://www.facebook.com/Tjindjara/
Instagram:
https://www.instagram.com/tjindjara/
Twitter:
https://twitter.com/Tjindjaraa


Wist je dat...

Tjindjara

Tjindjara

Tjindjara

2017 Angel On The Streets
2017 What About Us (The voice of Holland)
2015 Bad Habit

Tjindjara

Tjindjara

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €1.975,-


Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 73 521 91 51

E info@janvis.nl

Zoek artiesten