Wander

Hoewel zijn serieuze baan bij ING wellicht anders doet vermoeden, is Wander (28) nog steeds die jongen met zijn gitaar en energieke Nederlandstalige repertoire die iedere zaal op z'n kop weet te zetten. Toen hij in 2012 in Amsterdam kwam studeren had hij de weg naar het podium snel gevonden en speelde Wander op studentenfeesten door het hele land. En hoewel zijn studie econometrie inmiddels is afgerond en hij zich overdag een weg baant door het werkende leven, worden de Excel-modellen zodra het even kan snel ingewisseld voor muziek om  de voetjes van de vloer te krijgen!

 

Catchy refreintjes en scherpe teksten onder begeleiding van zijn virtuoze gitaarspel leidden in het verleden tot zijn eerste radio successen met 'Nog Heel Even' en 'Zonder Jou'. Het leverde Wander een nominatie voor 100% NL talent van het jaar op. Na zijn deelname aan Giel's Talentenjacht in 2016 en het afsluitende optreden in de grote zaal van Paradiso werd duidelijk dat hij alles in zich heeft om een gevestigde naam te worden in het Nederlandstalige pop genre. 

 

Met zijn eerste officiële platendeal op zak is Wander nu klaar om de volgende stap te zetten. Zijn binnenkort verwachte EP is het bewijs dat hij zich heeft ontwikkeld en meer dan ooit in staat is om met zijn aanstekelijke meezingers in de oren van het kroegpubliek te laten blijven hangen!

Wander

Wander

Wander

2021 Foto
2021 9 Uur Lang
2020 Vanavond Van Ons
2018 Verslaafd Aan Jou

Wander

Plaats een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijzen en verder informatie omtrent de aangevraagde artiest(en). Na het contact kunnen wij, indien gewenst, een optie voor u plaatsen zodat u er nog even over kunt nadenken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de artiest te boeken. Komt u er niet aan uit? Neem gerust contact met ons op!

Wander
 

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten