2 Brothers viert Koningsdag in de VS

2 Brothers On The 4th Floor boeken bij Jan Vis. 2 Brothers On The 4th Floor is exclusief te boeken bij Jan Vis: 073-5219151 of info@janvis.nl.
De zeer succesvolle 90s act 2 Brothers on the 4th Floor zal op uitnodiging van het Nederlands Consulaat Generaal twee exclusieve optredens verzorgen in de Verenigde Staten ter viering van de eerste Koningsdag!

Op zaterdag 26 april zal de groep in San Fransisco optreden in het Golden Gate Park bij Murphy’s Windmill. Vervolgens gaan de 2 Brothers door naar Los Angeles waar zij op 27 april live optreden in het Stub Hub Center, Carson City. Zowel in SF als in LA betreft het de grootste Koningsdag vieringen van de Verenigde Staten!

Het Koningsdag evenement is ook in de Verenigde Staten op-en-top Hollands. Iedereen draagt oranje, er is een vrijmarkt zoals dat hoort, kinderspelletjes (kroonwerpen, zaklopen, spijkerpoepen, ezeltje prikje), voetbal voor de tieners, biertuin voor de ouders, een silent disco, allerlei food trucks die Nederlands eten zullen bereiden – denk aan kroketten, patatje mayo, patatje oorlog, stroopwafels, poffertjes, haring – en dan natuurlijk niet te vergeten de muziek! Er zal volop gedanst worden en de organisatie is dan ook zeer trots op de komst van 2 Brothers on the 4th Floor, één van de meest succesvolle 90’s acts uit Nederland!