2 Unlimited hit in Super Bowl commercial!

Gisteren vond de 54ste editie van de Super Bowl plaats in het Hard Rock Stadium in de Amerikaanse stad Miami. De Super Bowl finale is een van de belangrijkste sportevenementen in de Verenigde Staten. Met meer dan honderd miljoen kijkers is het een van de best bekeken sportevenementen ter wereld. Mede daarom trekken reclamemakers ook echt alles uit de kast om hun commercials zo origineel mogelijk te maken.

 

Biermerk Michelob heeft voor hun Super Bowl commercial van dit jaar, niemand minder dan sportheld John Cena en TV-host Jimmy Fallon weten te strikken. En er zit ook nog een Nederlands / Belgisch tintje aan de commercial. Want de muziek die gebruikt wordt om Michelob ULTRA aan te prijzen, is de 2 Unlimited hit “Get Ready”. De debut single van 2 Unlimited is overigens al jaren een van de meest gedraaide tracks ooit tijdens diverse sport evenementen overal ter wereld.

 

De commercial “Jimmy Works It Out” van Michelob is inmiddels al ruim 8 miljoen keer bekeken op YouTube.

 

De Super Bowl final werd overigens gewonnen door de Kansas City Chiefs, die met een score van 31-20 de San Francisco 49ers wisten te verslaan.