Acceleration 2014 succesvol van start

De Europese Acceleration tour 2014 is afgelopen 2 weekenden succesvol van start gegaan in de Portimão (Portugal) en Navarra (Spanje)! Zowel 'Celebrate the 80s & 90s with The Hoff' op vrijdag als 'Acceleration Dance' op zaterdag werden bezocht door veel enthousiaste bezoekers. De festivals in Portugal en Spanje waren de eersten in een reeks van tien evenementen.

Acceleration 2014 is een meerdaags race- en muziekevenement met o.a. auto-/motorraces, nationale kampioenschappen, tractorpulling, kinderactiviteiten en de beste DJ's en artiesten. Kortom: een mega evenement voor gezinnen, vrienden en auto-/motorfans.

Jan Vis artiesten en evenementen is verantwoordelijk voor het artiestenprogramma en de productie van deze tour. Acceleration vindt plaats op 10 verschillende race circuits in Europa, waarbij de vrijdag in het teken staat van 80s/90s en de zaterdagen in het teken van dance. De 10 landen zijn Portugal, Spanje, Duitsland, Italië, Slowakije, België, Frankrijk, Hongarije, Kroatië en Nederland.

Artiesten die meegaan op deze Europese tour zijn David Hasselhoff, 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Snap/Turbo B, DJ Sash, Twenty 4 Seven, Haddaway en Sabrina. Voor de Acceleration Dance avonden zijn acts als Bingo Players, W&W, Inna, Alice DJ, Sander van Doorn, Showtek, Otto Knows en Sunnery James & Ryan Marciano geprogrammeerd.

Voor meer informatie over Acceleration 2014 ga naar www.acceleration14.com of de Facebook-pagina Facebook.com/AccelerationEvents.