Albert West vecht zich terug

Brabants topartiest Albert West uit Rosmalen werd zestien maanden geleden getroffen door een ruggenmerginfarct, een uiterst zeldzame en ernstige aandoening. Inmiddels is Albert zich aan het terugvechten.

In een bijzondere uitzending van het programma Artiestencaf├ę van Boschtion TV praat Albert West voor het eerst open en eerlijk over zijn ziekte, hoe hij daarmee omgaat en over zijn plannen voor de toekomst. Want Albert zit bepaald niet bij de pakken neer en laat zich zien als een realistische optimist. Hij staat inmiddels bijna 50 jaar op de planken en is vooralsnog niet van plan het daarbij te laten. Natuurlijk kijkt presentator Hans Vrielink samen met Albert ook terug op de hoogtepunten uit diens loopbaan als zanger.

Vanaf maandag 28 april


Artiestencaf├ę is te zien op de Bossche lokale zender Boschtion vanaf maandag 28 april, 19.00 uur. Tip: binnenkort spreekt presentator Hans Vrielink in Artiestencaf├ę met Bosschenaar Frank Nuyens, die landelijke roem vergaarde met onder meer Cuby & The Blizzards en Q 65. Voor de juiste programmering: www.Boschtion.com.