Bastiaan Ragas komt terug als zanger!

Bastiaan Ragas komt terug als zanger!

We hebben er even op moeten wachten, maar … goed werk heeft tijd nodig!  Vanaf vandaag is de nieuwe single van Bastiaan Ragas, “Heb Geen Angst”, verkrijgbaar. Na ruim 10 jaar is Bas weer helemaal terug met lekkere Nederlandstalige popmuziek. De single is geproduceerd door niemand minder dan JB Meiers, die natuurlijk bekend is van zijn producties voor onder andere Ilse de Lange, the Common Linnets, Barry Hay en De Dijk.

 

Als er iemand heeft bewezen dat hij kan zingen, presenteren en entertainen, dan is het Bastiaan Ragas wel! In het begin van zijn carrière was Bastiaan de leadzanger van “Caught In The Act”, één van meest succesvolle boybands ooit, waarmee hij wereldwijd ruim 12 miljoen platen heeft verkocht. Gouden en platina platen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Taiwan en Korea. Zijn carrière begon in Nederland, toen Bas de hoofdrol in de musical “Aida” speelde, waarvoor hij meteen een John Kraaijkamp Musical Award voor de “beste mannelijke hoofdrol” in de wacht wist te slepen! Daarna mocht hij ook de hoofdrol in de musical “3 Musketiers” voor zijn rekening nemen, en had een Top 5 pophit met de single “Alles”.

 

Bastiaan is veelvuldig te zien op TV en het witte doek.  Zo speelde hij in bekende series en bioscoopfilms zoals “Gooische Vrouwen”, “De Indiaan”, “All Stars”, “Flikken Maastricht” en ook speelde hij Koning Willem Alexander in de dramaserie “Oranje Onder Vuur”.  Ook deed Bastiaan belangrijke presentatie klussen zoals de Miss Nederlandverkiezing 2008, The Dinnershow Of Dreams en de Staatsloterij Zomershow.  Bastiaan is schrijver van twee bestsellers; “Maar Je Krijgt Er Wel Wat Voor Terug” en “Pappa Is Heel Even Aan De Telefoon”.  Het zijn verhalen vol zelfspot, ironie en humor. In het theater produceerde hij meer dan 10 voorstellingen en speelde hij succesvol in drie eigen producties waaronder “Help, Ik Heb Mijn Vrouw Zwanger Gemaakt”, gebaseerd op de hit van KLUUN. Hij is ook al enige jaren columnist in het Top 3 vrouwen magazine VROUW, waarin hij met een vette knipoog zijn leven, huwelijks- en seksleven beschrijft.

 

Na het succesvolle RTL4 programma “Ragas Reist Rond’, een wereldreis met zijn vrouw Tooske en hun kinderen, stond het vast voor Bastiaan; “ik wil weer het podium op!”. Eind 2020 komt zijn nieuwe album uit, waarvoor hij de meeste muziek en teksten zelf schreef. Het is een melodisch popalbum vol uptempo nummers om keihard mee te zingen, maar ook echte ballad tranentrekkers. De eerste single is de uptempo track “Heb Geen Angst” en deze is vanaf nu overal verkrijgbaar!

 

Link:
https://ambassadors-of-entertainment.lnk.to/zxZvU 

 

Allround top entertainer Bastiaan Ragas is vanaf nu te boeken bij Jan Vis Artiesten & Evenementen.  Zijn repertoire ligt in de lijn met zijn album “Heb Geen Angst”; Nederlandstalige bekende uptempo muziek, maar ook meezing ballads:

 

  • Ik Leef Niet Meer Voor Jou (Marco Borsato)
  • Afscheid (Volumia!)
  • Zij Weet Het (Tino Martin)
  • Ik Kan Het Niet Alleen (De Dijk)
  • Iedereen Is Van De Wereld (The Scene)
  • Malle Babbe (Rob de Nijs)
  • Zeg Maar Niets Meer (André Hazes)

 

Het is ook mogelijk om Bastiaan te boeken voor een combinatie van zowel presentatie als zang.