Berget Lewis uit The X Factor UK

Berget Lewis uit The X Factor UK

Berget Lewis is afgelopen weekend uitgeschakeld in Britse editie van The X Factor. Zelf kijkt de zangeres terug op een vooral leerzaam avontuur. Dit laat de soulzangeres weten op Instagram.

"Ik heb de wildcard niet gekregen, maar ik ben zo blij dat ik wel nieuwe vrienden van over de hele wereld heb opgedaan”, laat Berget weten. In de uitzending van vorige week kreeg de zangeres te maken met een black-out. Het gevolg hiervan was dat ze niet doorging naar de liveshows. Na dit nieuws werd duidelijk dat er nog een wildcard in het spel zou zijn voor elke categorie. Deze wildcard wist de zangeres helaas niet te bemachtigen.

Ondanks de uitschakeling heeft Berget een goed gevoel overgehouden aan haar X Factor avontuur. "Het was een avontuur en wat ik geleerd heb is dat ik nooit aan mezelf moet twijfelen. Ik ben een soulzangeres en daar ben ik trots op”, meldt de zangeres. Verder maakte Berget een belofte waar de Engelse fans erg blij van werden. Ze belooft volgend jaar terug te keren in Engeland met een nieuw album.

Berget laat haar Nederlandse fans ook nog het volgende weten: "Dank voor al jullie steun en liefde. Ik ben gezegend en dankbaar, en ik wens alle X Factor-deelnemers het beste. En nu gaan we weer verder en kijken we naar de toekomst.”