BLØF eindelijk weer terug in Rotterdam Ahoy

BLØF eindelijk weer terug in Rotterdam Ahoy

De laatste optreden van BLØF in Ahoy was zo’n dertien jaar geleden, maar na velen jaren zijn ze weer terug en treden ze opnieuw op in de Rotterdamse poptempel. De Zeeuwse band gaat op 15 december optreden, met hun grote hits en recente nummer 1-hit ‘Zoutelande’. Zaterdag om 10.00 uur start de kaartverkoop voor de show.

BLØF stond bijna twintig jaar geleden al in Ahoy, dat was samen met Vrienden van Amstel. Deze show wordt samen met hun eerste hit ‘Liefs uit Londen’ gezien als de start van hun carrière.

De Zeeuwse band Staat op dit moment op nummer één in de hitlijsten met ‘Zoutelande’. Mede door deze hit is er veel vraag voor een liveoptreden van de band. Het concert dat plaats gaat vinden in de Ziggo Dome op 10 maart is dan ook maanden geleden uitverkocht.

Zanger Paskal Jakobsen zegt: "Het voelt alsof we in onze tweede jeugd zitten. Het is geweldig om te merken dat zoveel mensen plezier hebben aan ons nieuwe album AAN en ons live willen zien. Daarom gaan we terug naar Rotterdam Ahoy, een zaal waar we zoveel mooie herinneringen aan hebben",