Coen en Sander te gast bij Carlo en Irene

Zondag zijn Coen Swijnenberg (34) en Sander Lantinga (38) te gast bij Life 4 You op RTL 4. Zij presenteren al een hele poos De Coen & Sander show, en met succes! Naast hun gezamenlijke prestatie gaan scheiden hun wegen tijdelijk. Coen zit namelijk op 5 mei in de helikopter voor Bevrijdingsdag en Sander zit in de Nederlandse jury voor het Eurovisie Songfestival.

De Coen & Sander show is al sinds 2006 een fenomeen binnen het radiosegment. Het duo presenteert allerlei hilarische items van 16.00 uur tot 19.00 uur op 3FM. In 2012 en 2013 was de Coen & Sander Show marktleider in de middag als het gaat om luistercijfers. Ze versloegen bijv. Ruuddewild.nl op 538. Tegenwoordig gaat het nog steeds heel goed. Het duo is nog steeds erg populair en er wordt met veel plezier naar hen geluisterd.

Sander gaat volgende week dinsdag van start als jurylid bij het Eurovisie Songfestival. Samen met vier andere juryleden geeft hij namens Nederland punten aan alle acts die optreden. Deze punten tellen uiteindelijk voor 50 procent mee. Er is al een hele loopbaan vooraf gegaan nadat hij bij 3FM terecht is gekomen. Zo maakte hij ook televisie voor BNN. Hij was zoal te zien in Try Before You Die, Doe Maar Normaal en De Klusjesmannen.

Coen Swijnenberg zal op 5 mei meevliegen in één van de helikopters van defensie die artiesten naar de verschillende bevrijdingsfestivals zullen vliegen. In 2013 deed hij dat ook al en vloog hij mee met Miss Montreal in het noorden van het land. Dit jaar zal hij met Kensington naar Haarlem en Utrecht vliegen. Het verslag is live te horen op 3FM. Naast dat hij radiodj bij 3FM is, is hij ook de vaste stem voor onder andere ‘Over mijn lijk’, ‘Spuiten en Slikken’ en ‘Je Zal Het Maar Hebben’.

Bron: rtl.nl