Dave Roelvink krijgt eigen realityserie

Dave Roelvink krijgt eigen realityserie
Dave Roelvink, goed voor nagenoeg 200.000 volgers op Instagram en 2,2 miljoen views op RTL XL, is terug. Vorig jaar was hij met onder anderen zijn vader Dries te zien in het succesvolle programma ‘De Roelvinkjes’ bij RTL 5. Dave startte in de serie zijn carrière als DJ, welke inmiddels serieuze vormen heeft aangenomen. RTL XL komt nu met de 10-delige realityserie ‘Dave Het Huis Uit’. De reeks waarin Dave gevolgd wordt bij het verlaten van het ouderlijke huis, is de eerste speciaal voor RTL XL geproduceerde serie en is vanaf 8 september iedere donderdag om 18.00 uur te zien.

Dave is toe aan een nieuwe fase in zijn leven; hij gaat op zichzelf wonen. In ‘Dave Het Huis Uit’ wordt Dave op de voet gevolgd in zijn zoektocht naar zelfstandigheid. Van de jacht op een geschikte woning en meubilair tot het afscheid van moeder Luciënne in Landsmeer. Dave zijn muziekcarrière neemt een enorme vlucht. Dave werkt hard, treedt de hele zomer op in binnen- en buitenland, produceert eigen muziek en maakt, kortom, een interessante fase in zijn leven door.

‘Dave Het Huis Uit’ wordt geproduceerd door NewBeTV en is vanaf 8 september iedere donderdag om 18.00 uur te zien bij RTL XL. Bij de catch-up-dienst zijn de afleveringen van ‘Dave Het Huis Uit’ vervolgens terug en achterelkaar te kijken.

RTL XL
Jaarlijks bezoeken miljoenen Nederlanders RTL XL om RTL-programma’s terug te kijken en extra content te bekijken. RTL XL is jaarlijks goed voor meer dan 350 miljoen bekeken video’s. Gratis kijken zij tv-programma’s tot 7 dagen terug met reclames. Voor een kleine vergoeding krijgen gebruikers toegang tot RTL XL Premium, waarmee ze een jaar terug- en vooruitkijken zonder reclame.

RTL XL: vanaf 8 september iedere donderdag om 18.00 uur