Desray exclusief bij Jan Vis!

Desray exclusief bij Jan Vis!

Desray is vanaf heden exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen! De 90's diva is te boeken voor een wervelende powershow waarin de lekkerste dancehits en jaren '90 medleys voorbij komen. Naast solo-optredens blijft Desray uiteraard deel uitmaken van 2 Brothers on the 4th Floor, waarmee zij al jaren optredens verzorgt in binnen- en buitenland!

Vanaf 1993 vormt Desray samen met rapper D-Rock de formatie 2 Brothers On The 4th Floor. De eerste single ‘Never Alone’ scoort meteen goud. Opvolger ‘Dreams’ scoort eveneens goud en staat 4 weken nummer 1 in de hitlijsten. Wereldwijd worden 14 hits gescoord, ontvingen ze 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren ’90.

Wat nog niet iedereen weet is dat Desray ook heel klein en ontroerend kan zijn. Dat bewijst de zangeres als ze meedoet in 2012 met het programma The Winner Is... en de klassieker ‘All By Myself’ vertolkt.

Desray, een veelzijdig artiest, heeft een ontdekkingsreis gemaakt in de wereld van muziek. Ze heeft geleerd om al haar emoties in de muziek over te brengen. Haar stem en haar muziek nemen je voor even mee op haar reis...