Eerste #1-album voor Henk Bernard

Het nieuwe album Liefde Is Leven van Henk Bernard komt deze week binnen op de eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. Daarmee scoort de Brabantse volkszanger zijn eerste nummer 1-notering in de lijst. 

“Met deze geweldige entry in de Album Top 100 is het duidelijk dat Henk Bernard definitief Nederland aan het veroveren is,”reageert Tom Peters van NRGY Music. “We merken aan alles dat het publiek hem wil omarmen als een van de grootste volkszangers van Nederland! Zo hebben we afgelopen zaterdag een spetterende cd-presentatie in De Ster in Nieuwkuijk gehad met meer dan 1500 waanzinnig enthousiaste fans, van wie velen het album hebben gekocht.”

Henk Bernard maakte in 2009 zijn albumdebuut met Geniet. Met zijn tweede album Gewoon Echt behaalde hij in 2011 zijn eerste notering in de Album Top 100 met als hoogste positie een twaalfde plek. Vervolgens tekende Bernard een contract met NRGY Music waarna in september 2013 zijn derde album Met Gevoel binnenkwam op een achtste plaats in de albumlijst. Een klein jaar later behaalde hij met zijn vierde album Puur Liefde een zesde plek als hoogste positie.

Op zijn nieuwe album Liefde Is Leven staan dertien levensliedjes waarvan de meeste speciaal voor Bernard zijn geschreven. Daaronder de huidige single Wees Nou ‘ns Lief en de gewezen hit Mama. Verder bevat het album ook een eigen bewerking van het nummer Het Is Weg van André Hazes.

Deze week heeft Bernard instores gedaan in diverse winkels waaronder enkele vestigingen van MediaMarkt. Verder is hij te gast in het AVROTROS tv-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein. Op 19 december aanstaande geeft Bernard een groot concert in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens dit speciale Henk Bernard Feestgala 2015 ontvangt hij gasten als Anita Meyer en Frans Bauer. Kaarten voor het concert zijn inmiddels in de verkoop gegaan.

Bron: Entertainment Business