Emma Heesters en Regi lanceren ‘Zwaartekracht’

Emma Heesters en Regi lanceren ‘Zwaartekracht’

Na een succesvolle samenwerking met de Vlaamse zanger Metejoor aan het nummer ‘Rendez-Vous’, welke onlangs platina werd in België, heeft Emma Heesters nu weer samengewerkt met één van onze muzikale zuiderburen! Ditmaal heeft Emma samengewerkt met Regi en zij brengen samen het nummer ‘Zwaartekracht’ uit.

 

Lang wachten wordt beloond

Na het nummer ‘Rendez-Vous’ bracht de zangeres voor de kerstdagen nog ‘Holiday’ uit, maar verder moesten de fans even wachten op nieuwe muziek. Nu is het dan eindelijk zo ver en Emma pakt uit met deze heerlijke zomerse plaat, voorzien van een 90’s tintje. Het nummer bruist van de eerste tot de laatste seconde! 

 

Regi - een oude bekende

Dat tintje is ook niet verbazingwekkend gezien de achtergrond van Regi. Misschien dat die naam je nog wel iets zegt, want ook in Nederland was Regi ooit heel populair. De DJ was namelijk onderdeel van de muziekformatie Milk Inc. En als dat nog steeds geen belletje doet rinkelen, dan zal de grootste hit ‘Walk on Water’ dat wel doen. Zwaartekracht is tevens ook de titel van de show die de Belg geeft in Sportpaleis Antwerpen dit najaar. Ook daar zal Emma Heesters van de partij zijn.