Emma Heesters & Ronnie Flex maken 'Meisje Zonder Naam'

Emma Heesters & Ronnie Flex maken 'Meisje Zonder Naam'

De stem van Emma Heesters is in trek, want na haar samenwerkingen met de Vlaamse zanger Metejoor ('Rendez-Vous') en Kris Kross Amsterdam en Tino Martin ('Loop Niet Weg') is ze nu voor de tweede keer samen met Ronnie Flex aan de slag gegaan. 'Meisje Zonder Naam' is vrijdag uitgekomen en werd geproduceerd door producer en DJ Bryan du Chatenier, beter bekend als Trobi, die eerder samenwerkte met artiesten als Sevn Alias en Frenna.

 

Samen geven ze met 'Meisje Zonder Naam' het najaar van 2021 hopelijk nog de glans die het verdient. Met het nummer pakken Emma en Ronnie de draad weer op, nadat ze eerder dit jaar samen al 'Alles Wat Ik Mis' uitbrachten.

 

Een energiek project, waarbij de rijke ervaring en invloed van Ronnie goed is terug te horen. En er is nog een artiest te horen, want wie goed luistert, herkent meteen de klanken van Peter Andre's zomerhit 'Mysterious Girl' (1995) in het nummer. Emma en Ronnie lanceerden het nummer vrijdagochtend in de ochtendshow van Frank Dane met een live-optreden.

 

 

Lees ook: 'Emma Heesters en Ronnie Flex scoren #1-hit'