Esmée Denters is klaar voor een comeback

Esmée Denters is klaar voor een comeback

De comeback

Na lang afwezig te zijn in de muziekwereld geeft Esmée Denters weer een concert. De 29-jarige zangeres zal eind juni in de Melkweg in Amsterdam optreden.

De zangeres is twaalf jaar geleden bekend geworden door een filmpje op YouTube dat door miljoenen mensen bekeken werd. Hier ging ze een samenwerking aan met Justin Timberlake. Aan de samenwerking kwam een einde, sindsdien leefde Denters in de anonimiteit in Londen. Ze heeft toen in een ijssalon gewerkt en heeft meegedaan aan The Voice UK.

Esmée Denters is nu klaar voor haar comeback. De zangeres heeft tien zelfgeschreven nummers opgenomen en zal in een zaal in de Melkweg in Amsterdam optreden.

Concert


“Het is jammer dat het zo gelopen is, maar voor mij is het ook wel nostalgie. Als dit niet allemaal was gebeurd, als ik deze ervaring niet had gehad, was ik een minder sterk persoon geweest.” Haar eerste concert in jaren moet een doorstart zijn van haar carrière.

De zangeres zei in het AD: “Ik wil dat mensen komen luisteren naar mijn muziek. In grote zalen staan. In Nederland, maar ook hier, in Londen.”

Donderdag 28 juni zal het concert van Esmee Denters in de Melkweg in Amsterdam zijn. De kaartverkoop is al begonnen.