Glennis Grace maakt indruk met cover Kate Bush

Glennis Grace maakt indruk met cover Kate BushGlennis Grace heeft tijdens de halve finale van America's Got Talent het nummer This Woman's Work van Kate Bush gezongen, maar was eigenlijk van plan Everybody Hurts van R.E.M. te gaan vertolken.
De zangeres, die in de nacht van woensdag op donderdag hoort of ze door is naar de finale, was niet tevreden over haar eigen keuze en kreeg van de programmamakers de suggestie This Woman's Work te zingen.

Het instuderen van het nummer van Bush kostte Grace best wat moeite, vertelt ze aan Giel Beelen op Radio Veronica. "Ik maak het mezelf nooit makkelijk. En iedere keer dacht ik dat ik al die noten niet zou halen, maar als je het maar genoeg oefent, krijg je het in je systeem."

De zangeres kreeg van de juryleden lovende kritieken. Iedere keer staat ze er weer van te kijken dat Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel zo positief reageren. "Je kan er niet van uitgaan dat ze iedere keer zo reageren, maar het gebeurt gewoon elke keer."

Amerikanen hebben tot de bekendmaking de tijd om op Grace te stemmen. Als ze de finale bereikt, staat ze op 18 september opnieuw op het podium. De zangeres gaat voor de winst, maar voelt zich tegelijkertijd al een winnaar. "Alles wat ik heb meegemaakt hier is zo mooi."Bron: Nu.nl