Henk Bernard brengt 'Jij Hebt Mijn Hart Gestolen' uit

Henk Bernard brengt 'Jij Hebt Mijn Hart Gestolen' uit

De nieuwste hitsingle van Henk Bernard komt voort uit een onverwachte hoek, de titel is namelijk geschreven door Henk’s collega-zanger Carlo van Rijsdijk van het duo Helemaal Hollands! Samen met Manfred Jongenelis heeft Carlo de enorme meezinger “Jij Hebt Mijn Hart Gestolen” gemaakt, speciaal op het lijf geschreven voor de sympathieke Brabantse zanger.


Toen Henk de demo van dit liedje hoorde was hij meteen verkocht en wilde hij graag deze track als zijn nieuwe single. Na een muzikaal uitstapje met zijn vorige single “Hoelapaloe” is dit weer een ouderwetse Henk Bernard single, waarop hij goed kan laten horen dat zijn speciale vibratie en de uithalen met zijn kenmerkende stem in dit lied op maat voor hem gemaakt zijn.


Alles wijst er op dat dit weer een ouderwetse hit voor Henk zal gaan worden, een hit die hij dan kan aanvullen op de indrukwekkende lijst met eerdere hits zoals ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’ , ‘Zeven Dagen Van De Week’, ‘Ik Vraag Je Met Pijn In M’n Hart’ en ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder'. Al deze hits zorgen er voor dat elk optreden van Henk Bernard een geweldig feestje wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor me mogelijkheden!