Holland Zingt Hazes keert in 2019 terug

Holland Zingt Hazes keert in 2019 terug

Nog lang niet klaar

Volgend jaar keert Holland Zingt Hazes weer terug. Het is al weer de zevende editie dat Nederlanse artiesten in de Ziggo Dome optreden als eerbetoon aan André Hazes. De producent MediaLane heeft vrijdag bekend gemaakt dat het evenement volgend jaar op 22 en 23 maart plaatsvindt.

Het publiek kan volgend jaar in Ziggo Dome nog dichter bij de artiesten komen. Voor het eerst is Holland Zingt Hazes ‘in the round’ te zien. Dit betekent dat het publiek staat niet voor, maar rondom het podium staat. Sinds vrijdag zijn de kaarten voor de zevende editie van Holland zingt Hazes te koop.

De kinderen van Hazes, Roxeanne en André, zingen volgend jaar weer met artiesten als Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé en Peter Beense.

Meezingfeest


Zangeres Samantha Steenwijk vindt het nog spannend allemaal. Zij moet nog met het Holland Zingt Hazes-avontuur beginnen. Steenwijk heeft echter ook al getekend voor de editie voor volgend jaar.

De editie van dit jaar vindt komend en volgend weekend plaats. Op het meezingfeest staan onder andere Barry Hay, Danny de Munk en Jamai op het podium in Ziggo Dome. Het is al de vierde keer dat de kaarten voor Holland Zingt Hazes zijn uitverkocht.