Jamai nieuwe host Red Room in The Voice of Holland

Het aankomend seizoen heeft het populaire RTL 4-programma ‘The voice of Holland’ er een nieuw gezicht bij: Jamai Loman neemt het presentatiestokje over van Winston Gerschtanowitz. Jamai doet nu de interviews in de Red Room tijdens de liveshows en gaat kandidaten verrassen met het nieuws dat zij geselecteerd zijn voor ‘The Blind Auditions’. Dit laatste gaat hij ook doen bij de jeugdige deelnemers van ‘The Voice Kids’.

Jamai brak zelf ook door met een grote talentshow. In 2003 won hij als 16-jarige de eerste editie van ‘Idols’ in Nederland, voor een record aantal kijkers bij RTL 4: 4,8 miljoen. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een veelzijdig zanger, acteur en presentator. 'The voice of Holland' sluit perfect aan bij Jamai, niet alleen als ervaringsdeskundige maar ook als zanger; het afgelopen halfjaar scoorde hij twee nummer-1 noteringen. "Ik voel me echt heel erg vereerd dat ik ben gevraagd om aan 'The voice of Holland' mee te werken. Ik heb tijdens de voorbereidingen al zóveel talent voorbij zien komen, dat ik eigenlijk niet kan wachten tot het begin van de liveshows. Ik heb er waanzinnig veel zin in!”, aldus Jamai.

Winston heeft besloten dat het na vier succesvolle seizoenen een mooi moment is om het stokje over te dragen.

‘The voice of Holland’, winnaar van de Gouden Televizier-Ring en een van de best bekeken programma’s van de Nederlandse tv, komt komend najaar voor een vijfde seizoen terug met Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange en Ali B als coaches. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Talpa produceert het vrijdagavondprogramma dat bij RTL 4 wordt uitgezonden.

Bron: RTL Nederland