Lamme Frans brengt carnavals-tweeluik

Lamme Frans brengt carnavals-tweeluik
Ieder jaar verschijnen er honderden carnavalssíngles, maar Lamme Frans uit Stampersgat, die vorig jaar furore maakte met ‘Wakker met een biertje’ voegt daar nu een heus Carnavals-tweeluik aan toe.

Frans denkt dat veel feestvierders zich in het tweeluik zullen herkennen.“Het is eigenlijk Franske lacht, Franske huilt; een A-kant en een 'Aaaaaah!'-kant! 'Zo Dronken' is voor als het feest op z’n hoogtepunt is, 'Kop Als Een Boemeltrein' kun je opzetten als de volgende ochtend de deuren van het café weer open gaan!” aldus de zelden chagrijnige Brabantse concïerge.

Ook de (redelijk bizarre) videoclips van de twee nummers zijn op elkaar afgestemd, de ene begint waar de ander ophoudt. “Yin en Yang, dag en nacht, wit en zwart, feest en kater, bier en… nou ja.” Aldus Frans, die tijdens de eerste twee vragen van het interview al twee borrels en twee biertjes soldaat had gemaakt (red.).

Lamme Frans is deze carnaval een graaggeziene gast en zal weer menig feestlocatie op zijn kop gaan zetten.

Bekijk ‘Lamme Frans - Zo Dronken’ hier:Bekijk ‘Lamme Frans - Kop Als Een Boemeltrein’ hier:Of bekijk het geheel als looping playlist: http://lmme.fr/2016

Vanaf deze week is het nummer in alle online muziekwinkels te koop.