Leven van Maan kent alleen nog maar hoogtepunten

Leven van Maan kent alleen nog maar hoogtepunten

De inmiddels welbekende zangeres Maan heeft een drukbezet leven en werkt keihard voor haar carrière. Hier heeft de zangeres soms wat moeite mee. "Mijn leven bestaat alleen nog maar uit hoogtepunten."

"Het superleuke is routine geworden. Op zich zou ik daarom wel wat minder willen plannen, zodat ik me weer kan verheugen op iets leuks, zoals een tv-optreden", aldus een enthousiaste Maan.

Management en ouders adviseren Maan om het rustiger aan te doen. "Ik snap hun punt, maar ik weet niet hoe ik dat moet aanpakken. Alles wat ik doe, vind ik belangrijk."

Maan legt uit dat ze niet klaagt over haar leven en waarom ze zichzelf zo druk inplant. "Ik wil juist aan mijn omgeving laten zien dat ik hard werk. Dan kan niemand me blamen als het niet goed gaat. Ik wil alles aanpakken, alles doen. Mijn valkuil is mijn fear of missing out."

Volgens de superster is haar leven "bijna nooit niet leuk". "Ik leef mijn droom. En alles is in het echt nog leuker dan hoe het in mijn dromen was. Het is alleen wel keihard werken!"