Maan ambassadrice van de Vrijheid 2019!

Maan ambassadrice van de Vrijheid 2019!

Door het Nationaal Comité 4 en 5 mei zijn Maan, Kraantje Pappie en Sam Feldt benoemd tot ambassadeurs van de vrijheid. Ze zullen dankzij de inzet van Defensie-helikopters van de Koninklijke landmacht te zien zijn op veertien Bevrijdingsfestivals. Miljoenen bezoekers zullen op deze festivals samen met de ambassadeurs de vrijheid vieren.

Maan benadrukt: “Ik ben een van de laatste generaties die nog mensen uit de Tweede Wereldoorlog in levenden lijve hebben meegemaakt. Ik heb nog opa’s en oma’s die mij verhalen vertelden en die ik weer door kan geven aan een nieuwe generatie.”

    • Maan zal te zien zijn op het Bevrijdingsfestival in Overijssel, Drenthe, Zeeland en Limburg.

 

    • Kraantje Pappie op Bevrijdingsfestival Utrecht, Flevoland, Amsterdam, Friesland en Groningen.

 

    • Sam Feldt op Bevrijdingsfestival Gelderland, Haarlem, Brabant, Zuid-Holland en Den Haag.Maan timmert lekker aan de weg, ze begon het nieuwe jaar al goed met haar debuut bij De vrienden van Amstel LIVE! en begin deze maand werd ze bekroond als ‘Zangeres van het Jaar’ tijdens de 100% NL Awards.

Op dit moment tourt ze door heel Nederland met haar ‘Waar Ga Je Heen Clubtour‘, vernoemd naar haar EP die eind vorig jaar uitkwam. Hiervoor ontving ze onlangs een gouden plaat.

Haar single ‘Hij Is Van Mij’ samen met Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey staat inmiddels voor de 3e week op nummer 1 in de Top 40 en heeft inmiddels de platina status bereikt. En 2019 is pas net begonnen!