Maan en Rolf Sanchez nemen deel aan Larger Than Live!

Mojo concerten organiseert normaal gesproken concerten en grote festivals zoals Lowlands en Pinkpop. Vanwege de coronacrisis gaan beide festivals dit jaar helaas niet door en ook alle geplande concerten in de Ziggo Dome werden gecancelled. 

Gelukkig zijn recentelijk de regels omtrent evenementen weer wat versoepeld, dus er is een protocol opgesteld voor het huisvesten van evenementen in een 1,5 meter setting in de Ziggo Dome.
Daarnaast zullen er vanaf deze week speciale virtuele concerten worden gegeven onder de naam ‘Larger Than Live’. 


Voor ‘Larger Than Live’ moet het publiek via Vodafone een streamingticket aanschaffen voor het betreffende optreden. Het concert kan vervolgens live bekeken worden op je telefoon, tablet of laptop. Ook kan de kijker de hele show full screen casten naar een televisie of beamer.
Als klap op de vuurpijl kan de kijker zelf de positie van de camera standpunten bepalen en ook zijn er diverse interactiemogelijkheden met de artiest. Het is zelfs mogelijk om plaats te nemen in de zogenaamde Golden Circle, zodat ook de artiesten hun fans kunnen zien.


Ook zullen er een aantal zitplaatsen beschikbaar komen voor de concerten in de Ziggo Dome. Uiteraard worden er extra maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren.


Het eerste ‘Larger Than Live’ concert zal plaatsvinden op donderdag 8 juli, waarbij Nielson de spits zal afbijten. Later zullen ook optredens volgen van onder andere Maan, Rolf Sanchez, Frenna, De Staat, Typhoon en De Jeugd Van Tegenwoordig.


Voor tickets en meer info: https://www.largerthan.live