Maan in de studio met Anouk

Maan in de studio met Anouk

Het Duet!

De 21-jarige zangeres Maan is met niemand minder dan Anouk de studio ingedoken. Vrijdag is het resultaat te beluisteren.

Donderdag heeft Anouk op haar Instagram account een foto gedeeld van haarzelf, Maan en een aantal producers aan het werk. Onderaan de foto stond dat Maan aanstaande vrijdag haar nieuwe single ‘Spijt’ uitbrengt in samenwerking met rapper Jonna Fraser. Het hele EP van Maan komt later dit jaar uit. Anouk is daarvoor de studio ingedoken met onder andere rapper Paul Sinha en producers Yung Felix en Ramiks.

Maan had eerder al een hint gegeven dat ze met Anouk zou samenwerken. De zangeres had op 29 maart een Instagram Story gedeeld waarin Anouk te zien was.

The voice of Holland


Het misverstand dat begon bij de finale van The voice of Holland in 2016 is door de twee uitgesproken. Onder begeleiding van Marco Borsato won Maan de talentenjacht. Anouk, die toen der tijd voor het eerst als coach op de rode stoel zat, feliciteerde de zangeres niet. Later had Anouk uitgelegd dat ze uiteindelijk niks kwaad had bedoelde.