Maan in het nieuwe seizoen van 'Dance Dance Dance'

Wederom leuk nieuws rondom Maan: samen met haar maatje Kaj van der Voort zijn ze een van dé kersverse koppels die dit najaar dansen in het derde seizoen van het RTL 4-programma ‘Dance Dance Dance’! Naast Maan en Kaj zijn ook GTST- bff’s Toprak Yalçiner & Stijn Fransen, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer, Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen te zien in het nieuwe seizoen.

Deze week gaan alle koppels vol passie en enthousiasme beginnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname van dit spectaculaire programma. Allemaal met maar één doel voor ogen: indruk maken met spectaculaire dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.

Artistiek leider én jurylid Timor Steffens staat te trappelen om met deze nieuwe koppels aan de slag te gaan: "De koppels weten na twee seizoenen 'Dance Dance Dance' wat er van hen wordt verwacht. Enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen. Dat ze toch heel graag mee willen doen, daar heb ik respect voor. Ik weet wat de koppels nu al kunnen en ik kan zeggen: het niveau is hoog. Dit kan alleen maar leiden tot een gruwelijke show."

De presentatie van dit seizoen ‘Dance Dance Dance’ is opnieuw in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. De jury bestaat naast Timor Steffens verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

‘Dance Dance Dance’ wordt geproduceerd door Talpa.