Marco Borsato viert comeback niet alleen in Paradiso

Marco Borsato viert comeback niet alleen in Paradiso
De vijftigjarige zanger geeft nog eens vier concerten, dit maakte MOJO vrijdagavond bekend. Op verschillende intieme locaties zal Borsato zijn fans de kans geven om hem live te zien.

Op 16 november treedt Borsato op in Paradiso, dit onthulde hij vrijdagochtend. Het concert in de Paradiso was binnen enkele minuten uitverkocht. De fans die geen kaartje konden bemachtigen hoeven niet te treuren. Er komen nog vier clubconcerten op locaties als de Effenaar in Eindhoven, Hedon in Zwolle, Patronaat in Haarlem en Doornroosje in Nijmegen. Hiermee geeft Marco de fans de kans om hem toch te zien in een van de intieme concerten die hij gaat geven. Deze vinden overigens allemaal in november plaats.
Tijdens deze concerten laat Borsato het publiek kennis maken met nieuwe nummers van zijn album ‘Thuis’ dat vrijdag 17 november wordt uitgebracht. Op dit album staan tien nummers met ‘thuis zijn’ als thema.

‘’Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn”, aldus Marco.