Mijlpaal voor Emma Heesters: 5 miljoen volgers op YouTube!

Mijlpaal voor Emma Heesters: 5 miljoen volgers op YouTube!

Emma Heesters heeft weer een mijlpaal bereikt. Ditmaal het magische aantal van vijf miljoen volgers op YouTube! De van origine uit Zeeland afkomstige zangeres vertelde in Goedemorgen Zeeland: “Het is echt bizar hoe snel het is gegaan. Ik vond 200.000 al bijzonder. Ik heb eigenlijk elke mijlpaal wel gevierd. Heel gek dat het er nu al vijf miljoen zijn."

 

Dat het snel is gegaan blijkt ook wel uit het feit dat nog geen 2,5 jaar geleden het aantal volgers op YouTube nog ‘maar’ op 1,5 miljoen stond. De carrière van Emma Heesters zit duidelijk nog altijd in de lift. In 2021 bracht Emma succesvolle hits uit zoals ‘Rendez-vous’ en ‘Alles Wat Ik Mis’, maar schitterde ze onder andere ook bij ‘The Streamers’ en ‘The Masked Singer’.

 

Ook 2022 belooft een succesvol jaar te gaan worden. "In maart komt er iets nieuws. Het is iets Nederlandstalig, maar ik maak het nummer niet alleen", aldus Emma. Voor haar YouTubekanaal heeft Heesters ook al een nieuw doel: tien miljoen volgers halen. "Dat gaat wel even duren, maar ik ga er hard voor werken."

 

Lees ook: 'Holiday' - de nieuwe Kerstsingle van Emma Heesters