Nick & Simon lanceren nieuwe single

Nick & Simon lanceren nieuwe single
De nieuwe single van Nick & Simon, genaamd ‘Open Je Hart’ is vrijdag 21 augustus uitgekomen en stond binnen een paar uur op nummer 1 in de iTunes Top 100. De clip die bij ‘Open je Hart’ hoort is door haar interactieve functionaliteit innovatief. Deze functionaliteit laat de kijker zelf bepalen welke verhaallijn hij of zij volgt door gebruik te maken van de ‘O’ –toets. Het is voor het eerst dat een videoclip van een Nederlandse artiest met deze techniek is gemaakt.

In de nieuwe single van het duo is te horen dat de twee een sterke muzikale ontwikkeling door hebben gemaakt sinds hun vorige album ‘Sterker’ uit 2012. Het complete album ‘Open’ wordt op 18 september uitgebracht en op 2 oktober live gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam.

De release van het album gaat gepaard met een bijzondere kunstexpositie in Museum de Fundatie te Zwolle én met de uitgave van het eenmalige ‘Nick & Simon’ magazine.

De muzikale kerstshow ‘Christmas With Nick & Simon – I’m Dreaming Of A White Christmas’ van Nick en Simon staat op 19 december op de planning in Ahoy Rotterdam. Wegens groot succes zijn er zondag 20 december (avond en matinee) een tweede en derde kerstshow georganiseerd die binnen enkele dagen waren uitverkocht. Voor de zaterdagshow zijn nog wel enkele kaarten beschikbaar.