Nickelodeon viert Sinterklaas met Ralf en Yes-R!

Op maandag 17 november komt zanger, acteur en danser Ralf Mackenbach langs en op woensdag 19 november de veelzijdige rapper Yes-R! Nickelodeon presentatoren Bart en Iris geven ze onverwachte, uitdagende en grappige opdrachten in de speciale Sinterklaas studio.

Deze week: Ralf laat zien hoe je met gewone schoenen kunt tapdansen en Yes-R geeft tips voor het rijmen en gaat freestylen!

Nick’s Strooigoedparade is geen gewone show, samen met presentatoren Anouk, Bart en Iris doen er bekende gasten mee aan spelletjes, ze laten iets zien, doen iets voor, of vertellen hun allerleukste Sinterklaas herinneringen. Onder andere Mainstreet, Yes-R, Aliyah, Ralf Mackenbach, Martijn Stoffers, Femke Meines en B-Brave zijn te zien in Nick’s Strooigoedparade. Naast de bekende gasten zijn er ook kinderen te gast in de studio om mee te doen aan het programma en kunnen kijkers meedoen aan dagelijkse & wekelijkse online prijsvragen om kans te maken op een strooigoed van geweldige prijzen, met als hoofdprijs: Een reis voor vier personen naar de Kids Choice Awards, voorjaar van 2015 in Los Angeles!

Natuurlijk blijven tijdens Nick’s Strooigoedparade ook de beste Nickelodeon animatieseries zoals SpongeBob SquarePants, The Fairly Odd Parents en Broodschappers te zien direct uit school.

Nick’s Strooigoedparade tot en met 5 december, iedere schooldag 16:00 – 18:00 uur op Nickelodeon.

Bron: Nickelodeon