'Niemand' - de nieuwste single van Maan

'Niemand' - de nieuwste single van Maan

Maan zit niet stil en lanceert wederom een nieuwe single, genaamd ‘Niemand’! De zangeres had deze nieuwe single eigenlijk voor een later moment gepland dan 15 oktober, maar toen ze in de groepsapp van haar platenlabel vroeg of de release misschien wat vervroegd zou worden, werd iedereen laaiend enthousiast! En zo geschiedde.

 

“Dit liedje gaat over iets waar ik deze periode van mijn leven inzit; het oké zijn met jezelf, je niet teveel aantrekken van meningen van anderen, gewoon achter de keuzes staan die je maakt en niet teveel gaan twijfelen. Dat heb ik namelijk nu nog steeds. Ik wil gewoon op een gegeven moment naar een plek waarbij ik denk: ik doe dit en ik own het! Dit is mijn beslissing en ik ga er daarna niet teveel over piekeren of het goed of slecht was. Dit is gewoon wat ik vind en dit is wat ik doe”, aldus de zangeres.

 

Eerder bracht Maan al ‘Niks Is Heilig’ uit. Dat gaat over hoe Maan voor zichzelf een veilige plek heeft weten te creëren in haar hoofd. ‘Niemand’ is dan ook een vervolg op dit thema.