Nieuwe Lamme Frans grote hit online!

Het lijkt makkelijk, je gooit gewoon wat dingen bij elkaar en het algoritme doet de rest. Lamme Frans doet een computer gegenereerde gooi naar de carnavalskraker van 2020. Zijn nieuwste videoclip “Handjes Handjes Bloemetjesgordijn” zit vol met bekende feestartiesten met het gezicht van de vrolijke dronken Brabo en is een feest der herkenning voor de echte carnavalsfanaat.

 

Opschudding in de Feest-scene
In de feestwereld is de parodie-video het gesprek van de dag. “Mijn telefoon is ontploft! De één vind het geweldig dat hij wordt nagedaan, de ander is bijna kwaod dat hij er niet in zit,” aldus de altijd aangeschoten conciërge.

 

Troep
In de clip lijken tekst en beelden willekeurig door elkaar te lopen. “Het blijkt maar weer, spullekes die je via TV koopt zijn allemaal troep. Door dat apparaat is het een chaos geworde. Wel gezellig, maar ook een grote chaos! Hij is inmiddels ook al weer kapot: er komt nu alleen nog maar confetti uit. Volgend jaar doe ik het gewoon weer lekker zelf!”

 

1 op iTunes
In het eerste weekend bracht Frans’ nieuwe krakervideo 140.000 kijkers op de been en was de track 24 uur nummer 1 op iTunes. “Ik weet nie wa ik meemaak! Vooraan in de polonaise met Billie Eilish en The Weeknd!” aldus een verbaasde Frans. Het YouTube-kanaal van de Brabander trekt tot dusver 19 miljoen views.

 

Lamme Frans is deze carnaval weer graag geziene gast in menig café en feesttent, de confetti ligt klaar en de YouTube-cameraploeg is zich al aan het warmlopen.

 

Wil je Lamme Frans nog boeken voor carnaval? Zorg dan dat je er snel bij bent! Er zijn nog wat laatste plekken vrij in zijn agenda, dus bel snel voor de mogelijkheden, want Lamme Frans kan en mag natuurlijk niet ontbreken deze carnaval!

 

Bekijk hier “Lamme Frans - Handjes Handjes Bloemetjesgordijn”: