Nieuwe single Dries Roelvink en Tino Martin

Nieuwe single Dries Roelvink en Tino Martin

Het verrassende duet ‘Plaatje van een vrouw’ van Tino Martin en Dries Roelvink is het gevolg van een gastoptreden van Tino tijdens de jubileumshow van Dries die hij gaf op 24 februari jl.

“Vier jaar geleden zei m’n zoon Dave al tegen mij dat ik een keer naar Tino Martin moest gaan luisteren. Ik was direct onder de indruk van z’n zangkwaliteiten en ben van mening dat er in Nederland niet veel betere stemmen zijn dan die van hem. Een krachtige warme stem die me raakt”, vertelt Dries.

Op het jubileumfeest in Amstelveen zong Dries samen met Tino het nummer “I am a singer” van René Froger. Het publiek was erg enthousiast. Dat bracht Dries op het idee om samen met Tino een duet op te nemen. “Tino was erg verrast dat ik hem vroeg om samen een lekker zomers nummer op te nemen. Een demo was snel gemaakt die vervolgens naar de opnamestudio van Tino werd gestuurd. Binnen een uur kreeg ik een reactie van Studio One Records dat ze het graag verder uit wilden werken”, aldus Roelvink.

Tino laat weten dat het een bloedgezellig lied is. “Het verhaal gaat over twee mannen die in een café met dezelfde vrouw hebben afgesproken. De dame komt binnen en ziet de mannen niet staan en loopt rechtsreeks naar een derde man die aanwezig is. In de clip die opgenomen is bij een café in Amstelveen en op het strand in Zandvoort spelen Dries en ik uiteraard de rol van die mannen en Dave Roelvink is de gelukkige persoon die er met de vrouw vandoor gaat”.